Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Jablkový koláč s pudingom

10
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
lístkové cesto
1 kg
jablká
1 balíček
škoricový cukor
1 liter
mlieko
6 PL
kryštálový cukor
3 balíčky
pudingový prášok smotanový
1 balíček
okrúhle piškóty
podľa chuti
hladká múka na posypanie dosky, cukor práškový na posypanie

postup

Výborný koláčik s jablkami, piškótami z lístkového cesta.
1.
Lístkové cesto rozdelíme na polovicu. Jednu rozvaľkáme na doske a dáme na vymazaný plech.
2.
Na cesto pokladieme okrúhle piškóty (treba veľké balenie)
3.
Jablká nastrúhame, zmiešame so škoricovým cukrom. Navrstvíme na piškóty.
4.
Z mlieka, cukru, pudingových práškov uvaríme hustý puding, ktorý necháme vychladnúť. Po vychladnutí ho dáme na jablká.
5.
Rozvaľkáme aj druhú časť lístkového cesta a opatrne prenesieme na plech, na puding.
6.
Koláč pečieme vo vyhriatej rúre na 200st. a pečieme cca 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?