Pridať recept

Vo víne marinované bravčové rebierka

Vo víne marinované bravčové rebierka
Zdroj: dreamstime
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
bravčové rebierka
1/4 KL
čili korenie
125 ml
olivový olej
4 strúčiky
cesnaku
5 vetvičiek
rozmarín
5 PL
sójová omáčka
125 ml
červené víno
1 PL
nasekaná petržlenová vňať

postup

1.
Bravčové rebierka umyjeme a osušíme. Vo veľkej miske zmiešame čili, olivový olej, prelisovaný cesnak, rozmarín, sójovú omáčku, červené víno a nasekanú vňať.
 
2.
Do pripravenej marinády namočíme rebierka a necháme ich tam celú noc. Marinované mäso vyberieme z marinády, osušíme ho a rozložíme na gril.
3.
Občas ho potrieme marinádou a grilujeme z oboch strán domäkka. Bude to trvať cca 50 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Na čo si musíte dávať pozor pri grilovaní: 4 chyby, ktoré robí takmer každý
Každý, kto griluje, by mal toto vedieť! 4 chyby, ktoré robí takmer každý
Zle rozpálené uhlíky, špinavý gril, spálené klobásky vedľa surových hamburgerov... Ale nebojte sa, odborníci...
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy šťavnaté rebierka! Odpadávajú od kosti a sú také jemné,
Toto je dôvod, prečo majú v reštauráciách vždy šťavnaté rebierka! Odpadávajú od kosti a sú také jemné, že sa topia v ústach, poznáme to tajomstvo!
Dokonalý obed, ktorým potešíte (nielen) chlapské krky! Stačí poznať malé tajomstvo a rebierka už nikdy...