Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor na grile

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kapor
trochu
slnečnicový olej
1 KL
mletá rsca
1 KL
tymian
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 ks
citrón

postup

1.
Kapra poriadne umyjeme, osušíme a potrieme olejom. Posypeme ho citrónovou kôrou, mletou rascou, soľou a mletým čiernym korením.
2.
Na rozpálený gril položíme kapra, plátky citróna, prípadne cesnaku (grilovaný chutí výborne). Keď už je takmer hotový, posypeme ho tymianom a grilujeme, dokým nie je kapor hotový.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.