Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor na grile

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kapor
trochu
slnečnicový olej
1 KL
mletá rsca
1 KL
tymian
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 ks
citrón

postup

1.
Kapra poriadne umyjeme, osušíme a potrieme olejom. Posypeme ho citrónovou kôrou, mletou rascou, soľou a mletým čiernym korením.
2.
Na rozpálený gril položíme kapra, plátky citróna, prípadne cesnaku (grilovaný chutí výborne). Keď už je takmer hotový, posypeme ho tymianom a grilujeme, dokým nie je kapor hotový.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.