Pridať recept

Nepečená jahodová torta

8
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
cukrárenské piškóty
500 ml
kyslá pochúťková smotana
500 ml
smotana na šľahanie
4 PL
práškový cukor
500 g
jahody
1 hrnček
jahodový džús
1 balíček
červená želatína

postup

1.
Na dno tortovej formy alebo inej nádoby ukladáme piškóty. Pokvapkáme ich jahodovým džúsom. Smotanu vymiešame s práškovým cukrom a zľahka vmiešame tuhú šľahačku. Polovicu tejto zmesi navrstvíma na piškóty spolu s jahodami.
 
2.
Tento postup zopakujeme ešte raz, na vrch uložíme opäť jahody, tie však už budeme zalievať želatínou, ktorú si pripravíme podľa návodu. Tortičku uložíme aspoň na 12 hodín do chladničky, aby piškóty pekne zmäkli.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Video s receptom: Obľúbené Eskimo v nepečenej verzii
Chuť, ktorá vám pripomenie detstvo: Obľúbené Eskimo v nepečenej verzii
Náš dnešný tip na rýchly koláčik plný kokosového krému. Výborná dobrota, ktorá chutí ako obľúbené Eskimo.
JAHODOVÝ SEN v podobe nepečenej, tvarohovo-smotanovej torty
Ušľahajte si dezert ľahký ako obláčik s čerstvými jahodami a smotanou.
Jogurtová fantázia s malinami
Nepečený dezert: Jogurtová fantázia hotová za pár minút
Vyskúšajte náš tip na nepečený dezert s lahodným jogurtovým krémom a čersvým ovocím.
Oriešková torta z lieskovcov
Piškótový korpus 6x INAK
Nadýchaný piškótový korpus je základ každej dobrej torty, slávnostných rezov, chutnej rolády. Máte pocit,...
Moja babička robí s tortovým korpusom jednu zvláštnu vec a vždy je vynikajúci
Moja babička robí s tortovým korpusom jednu zvláštnu vec a vždy je vynikajúci
Piškótový korpus je jedným z tých koláčov, pri ktorých sa musíte striktne držať receptu. Pomery sú tu...