Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bezlepkové nepečené kokosové orechovníky

ingrediencie

100 g
vlašské orechy
50 g
slnečnicové semienko
100 g
kokos
2 PL
kokosový olej
1 ks
banán
1 PL
med

postup

2.
Na druhý deň vodu z orechov vylejeme a orechy so semienkami vložíme do mixéra. Pridáme k nim kokos, kokosový tuk, banán a med.
3.
Všetko spolu rozmixujeme na hustú kašu. Obdĺžnikovu formu vymažeme kokosovým tukom (doporučujem použiť silikónovú formu, z ktorej koláč po vychladnutí ľahko vyklopíte) a zmes do nej natlačíme. Necháme v chladničke stuhnúť do druhého dňa. Stuhnutý koláč nakrájame na 1,5 cm široké tyčinky a môžeme si na nich pochutnávať. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...