Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracie prsia s lečom a zelenými olivami

ingrediencie

1 kg
kuracie prsia
2 KL
soľ
2 KL
čierne mleté korenie
1 PL
kokosový tuk
2 strúčiky
cesnak
3 ks
cibuľa
7 dl
lečo
100 g
zelené olivy
1 PL
korenie na čínu

postup

1.
Kuracie prsia rozrežeme podĺžne na 2 tenké pláty a každý kus potom nakrájame na tenké rezance hrubé asi 1 cm.
2.
Cibuľu nakrájame na mesiačiky a osmažíme na kokosovom oleji.
3.
Nakrájané kuracie prsia osolíme, pridáme k nim pretlačený cesnak, čierne mleté korenie a premiešame.
4.
Okorenené mäso potom vsypeme do panvice k cibuli a zprudka opečieme.
5.
Po asi 15-tich minútach prilejeme k mäsu lečo, teplotu znížime, panvicu prikryjeme a dusíme na miernom plameni 45 minút.
6.
Nakoniec zmes dochutíme čínskym korením a primiešame k nej rozpolené zelené olivy. Podávame s ryžou. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.