Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečený cuketový prívarok s klobáskou

ingrediencie

1 kg
cuketa
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
2 ks
klobása
1 KL
tymian
2 dl
voda
soľ
mleté čierne korenie
olej

postup

1.
Cuketu nakrájame aj so šupkou (ale bez jadierok) na kocky a spolu s nakrájanou cibuľou a cesnakom dáme do misy. Posypeme soľou, čiernym korením a tymianom.
2.
Dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a na vrch poukladáme pozdĺžne nakrájané klobásky. Pečieme pri 250 stupňoch 30 minút.
3.
Potom klobásky odložíme bokom a zeleninu premiestnime do hrnca. zalejeme vodou a necháme zovrieť.
4.
Medzitým uvaríme zemiačiky, ktoré sme si nakrájali na malé kúsky.
5.
Prívarok rozmixujeme do hladka a podávame s uvarenými zemiakmi a upečenou klobáskou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.