Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Hroznový koláč Jamieho Oliviera

ingrediencie

2 ks
vajce
100 g
cukor
90 g
maslo
60 ml
olej
80 ml
mlieko
200 g
špaldová hladká múka
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 štipka
soľ
300 g
hrozno

postup

2.
vajcia s cukrom vymiešame do penista a pridáme jemne vychladené roztopené maslo.
5.
Cesto vylejeme do formy, ktorú sme si vymastili a vymúčili. Posypeme polovicou hrozna (zvyšok si odložíme). Dáme piecť do rúry na 10 minút pri 170 stupňoch.
6.
Po 10 minútach koláč vyberieme a posypeme druhou polovicou hrozna. Pečieme ďalších 30 minút pri 170 stupňoch.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...