Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Hroznový koláč Jamieho Oliviera

ingrediencie

2 ks
vajce
100 g
cukor
90 g
maslo
60 ml
olej
80 ml
mlieko
200 g
špaldová hladká múka
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1 štipka
soľ
300 g
hrozno

postup

2.
vajcia s cukrom vymiešame do penista a pridáme jemne vychladené roztopené maslo.
5.
Cesto vylejeme do formy, ktorú sme si vymastili a vymúčili. Posypeme polovicou hrozna (zvyšok si odložíme). Dáme piecť do rúry na 10 minút pri 170 stupňoch.
6.
Po 10 minútach koláč vyberieme a posypeme druhou polovicou hrozna. Pečieme ďalších 30 minút pri 170 stupňoch.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...