Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená veľkonočná plnka

ingrediencie

500 g
varené bravčové mäso
250 g
varené údené mäso
8 ks
vajce
8 ks
rožky
podľa chuti
vývar, soľ, mletý muškátový oriešok, petržlenová vňať

postup

Rožky nakrájame a namočíme do vývaru. Pridáme nakrájané obe mäsá, žĺtka z vajíčok, soľ, oriešok, nasekanú vňať a zamiešame. Nakoniec pridáme tuhý sneh z bielkov, opatrne zamiešame a zmes nalejeme do vymastenej nádoby. Pečieme v rúre asi 1 hodinu. Necháme vychladnúť a nakrájame.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?