Pridať recept

Domáce zemiakové čipsy

ingrediencie

podľa chuti
zemiaky
podľa chuti
soľ
trochu
olivový olej na vyprážanie

postup

1.
Zemiaky očistíme a nakrájame na veľmi tenké plátky. Dobre ich osušíme pomocou utierky a jednotlivé plátky opražíme v panvici na rozpálenom oleji.
 
2.
Po vypražení ich vyberieme na tanier s papierovou utierkou. Tak ich zbavíme prebytočného oleja a až potom ich dochutíme soľou. Podávať ich môžeme s rôznymi dipmi, ktoré nájdete v receptoch. Je to napríklad dip z avokáda, so syru, ajvaru alebo olív.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zeleninové čipsy
Chipsy nemusia byť vždy nezdravé, stačí vedieť ako nato!
Aj Vy mávate večer neuveriteľnú chuť na chrumkavé zemiakové lupienky, ktoré behom piatich minút zmiznú...
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.
Varenie solenie jedlo
Soľ nad zlato alebo len obyčajná závislosť?
Nedávno vedci priniesli informáciu, že sa môžeme stať závislými od mastných jedál, preto je tak ťažké...
chipsy
Čo ste o čipsoch nevedeli. Zemiakové čipsy vo svete.
Je všeobecne známe, že ľudia v rôznych krajinách sveta majú rôzne stravovacie návyky. To isté platí aj...
Prečo je v balíku čipsov toľko vzduchu? Prekvapujúci dôvod!
Prečo je v balíku čipsov toľko vzduchu? Prekvapujúci dôvod!
Nezáleží na tom, kde nakupujete alebo akú značku si vyberiete, keď roztrhnete vrecko čipsov, je takmer vždy...
Tieto zeleniny fungujú najlepšie na zdravšie čipsy
Zdravá alternatíva čipsov: Lupienky z tejto netradičnej suroviny chutia vynikajúco!
Zemiaky sú základom chrumkavých lupienkov, ktoré poznáme a milujeme. Ale vedeli ste, že existuje mnoho...