Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiaková kaša s cibuľkou

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
zemiaky
2 ks
cibuľa
130 ml
vlažné mlieko
1 štipka
soľ
80 g
maslo
trochu
olej
2 PL
hladká múka

postup

1.
Zemiaky očistíme, nakrájame na menšie kúsky a vložíme do hrnca. Zalejeme ich studenou vodou a pridáme štipku soli. Prikryjeme ich, necháme zovrieť a na miernom ohni varíme domäkka.
2.
Po uvarení zlejeme vodu, zemiaky popučíme, pridáme vlažné mlieko, maslo a vymiešame hladkú kašu. Dochutíme ju soľou.
3.
Cibuľu očistíme, nadrobno nakrájame a obalíme v múke. Potom ju opražíme v panvici na rozpálenom oleji a posypeme ňou kašu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?