Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečený kapor so zeleninou

ingrediencie

1 ks
kapor
1/4 liter
mlieko
4 ks
cesnak
2 ks
cibuľa
podľa chuti
citrón, hladká múka, petržlenová vňať, mrkva, petržlen, zeler, olej

postup

Kapra nakrájame na porcie a vložíme do mlieka, ktoré osolíme. Potom ho vyberieme a obalíme v hladkej múke. Na plech, kde sme dali olej dáme nakrájanú zeleninu, cesnak, cibuľu. Poukladáme porcie kapra a trochu podlejeme vodou. Dáme prikryté piecť do rúry asi na 45 minút. Potom odokryjeme a necháme chvíľu zapiecť. Kapra môžme podávať aj so zeleninou, v ktorej sa piekol. Nakoniec polejeme citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...