Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečený kapor so zeleninou

ingrediencie

1 ks
kapor
1/4 liter
mlieko
4 ks
cesnak
2 ks
cibuľa
podľa chuti
citrón, hladká múka, petržlenová vňať, mrkva, petržlen, zeler, olej

postup

Kapra nakrájame na porcie a vložíme do mlieka, ktoré osolíme. Potom ho vyberieme a obalíme v hladkej múke. Na plech, kde sme dali olej dáme nakrájanú zeleninu, cesnak, cibuľu. Poukladáme porcie kapra a trochu podlejeme vodou. Dáme prikryté piecť do rúry asi na 45 minút. Potom odokryjeme a necháme chvíľu zapiecť. Kapra môžme podávať aj so zeleninou, v ktorej sa piekol. Nakoniec polejeme citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.