Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečený kapor so zeleninou

ingrediencie

1 ks
kapor
1/4 liter
mlieko
4 ks
cesnak
2 ks
cibuľa
podľa chuti
citrón, hladká múka, petržlenová vňať, mrkva, petržlen, zeler, olej

postup

Kapra nakrájame na porcie a vložíme do mlieka, ktoré osolíme. Potom ho vyberieme a obalíme v hladkej múke. Na plech, kde sme dali olej dáme nakrájanú zeleninu, cesnak, cibuľu. Poukladáme porcie kapra a trochu podlejeme vodou. Dáme prikryté piecť do rúry asi na 45 minút. Potom odokryjeme a necháme chvíľu zapiecť. Kapra môžme podávať aj so zeleninou, v ktorej sa piekol. Nakoniec polejeme citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.