Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečený kapor so zeleninou

ingrediencie

1 ks
kapor
1/4 liter
mlieko
4 ks
cesnak
2 ks
cibuľa
podľa chuti
citrón, hladká múka, petržlenová vňať, mrkva, petržlen, zeler, olej

postup

Kapra nakrájame na porcie a vložíme do mlieka, ktoré osolíme. Potom ho vyberieme a obalíme v hladkej múke. Na plech, kde sme dali olej dáme nakrájanú zeleninu, cesnak, cibuľu. Poukladáme porcie kapra a trochu podlejeme vodou. Dáme prikryté piecť do rúry asi na 45 minút. Potom odokryjeme a necháme chvíľu zapiecť. Kapra môžme podávať aj so zeleninou, v ktorej sa piekol. Nakoniec polejeme citrónovou šťavou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...