Pridať recept

Rizoto s hydinovou pečeňou

ingrediencie

350 g
kuracia pečeń
500 g
ryźa
1 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ, vegeta, masť, vývar

postup

1.

Na masti orestujeme cibuľu, pridáme nakrájanú pečeň, opečieme, podlejeme vývarom a udusíme do mäkka. Na horúcu masť dáme premytú ryžu, opečieme, osolíme, zalejeme vodou a uvaríme do mäkka. 

 
2.

Ku pečeni prilejeme vývar, pridáme ryžu, zamiešame a dochutíme vegetou. Chvíľu spolu povaríme a zriedime vývarom.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ako správne na talianske rizoto?
Viete čo je nočná mora milovníkov talianskej gastronómie? Keď im do rizota pridáte šľahačkovú smotanu...
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Ľahké a delikátne rizoto bez mäsa: 7x inak
Aj bez mäska vykúzlite vynikajúce rizoto!
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná
Aj vy oplachujete ryžu? Je to správne? Odpoveď je jednoznačná, toto by mal vedieť každý!
Mala by sa ryža pred varením preplachovať? Ako a prečo? Poznáme odpoveď!
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto
Delikátne rizoto: Overený recept na pravé talianske rizoto plus nápady, ako ho ozvláštniť
Uvarte si s nami skutočnú delikatesu, ktorá bude hotová do pol hodiny. Tu je osvedčený recept užitočné rady,...
close up of carbohydrate food
Zemiaky, ryža, cestoviny alebo krúpy? Dietológ raz a navždy vyrieši vašu dilemu
Sú neodmysliteľným doplnkom polievok alebo druhého chodu, ale čo bude najlepšia voľba? Dietológ si vzal...