Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Smotanová omáčka s kuracím mäsom

ingrediencie

250 g
kuracie prsia
2 dl
smotana
1 ks
cibuľa
podľa chuti
mletá paprika, soľ, rasca, mlieko, zemiakový škrob

postup

Prsia nakrájame na plátky, osolíme a opečieme na horúcej masti. Vyberieme ich a do výpeku dáme nakrájanú cibuľu. Pridáme soľ, rascu mletú papriku a trochu podlejeme vodou. Dusíme, pridáme asi 0,5 dl mlieka s 2 PL škorbu a povaríme. Nakoniec pridáme smotanu. Necháme prejsť varom. Podávame s cestovinami. 

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
11Mato22
10.7.2018 18:45 | |
+1 -0
Vynikajúci recept, odporúčam 👌🏼☺️
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...