Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Smotanová omáčka s kuracím mäsom

ingrediencie

250 g
kuracie prsia
2 dl
smotana
1 ks
cibuľa
podľa chuti
mletá paprika, soľ, rasca, mlieko, zemiakový škrob

postup

Prsia nakrájame na plátky, osolíme a opečieme na horúcej masti. Vyberieme ich a do výpeku dáme nakrájanú cibuľu. Pridáme soľ, rascu mletú papriku a trochu podlejeme vodou. Dusíme, pridáme asi 0,5 dl mlieka s 2 PL škorbu a povaríme. Nakoniec pridáme smotanu. Necháme prejsť varom. Podávame s cestovinami. 

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.