Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rumové kúzlo

1
porcia
6
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ČL
instantná káva Jacobs
30 ml
rum
90 ml
horúca voda
100 ml
mlieko
70 g
pomarančový džem
1/2 ks
vanilkový struk
šľahačka
hnedý cukor

postup

Ideálne na chladný jesenný večer. Chcete si na „tekutej maškrte" pochutnať ešte rýchlejšie? Do instantnej kávy Jacobs vysypte originálne korenie do kávy Škorica s príchuťou Rumu.
2.
Mlieko nalejeme do kastróla, pridáme džem, rum a za tepla miešame.
3.
Pozdĺžnu časť vanilkového struku dáme do hrnčeka a ešte chvíľu zahrievame.
4.
Kávu zalejeme pripraveným mliekom. Ozdobíme šľahačkou a posypeme hnedým cukrom. Chutí skvele s krehkými sušienkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Viladi256
13.1.2016 15:30 | |
+5 -0
a prečo to musí byť Jacobs ????? Nerobte z nás ko ko tov.....
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...