Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rumové kúzlo

1
porcia
6
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ČL
instantná káva Jacobs
30 ml
rum
90 ml
horúca voda
100 ml
mlieko
70 g
pomarančový džem
1/2 ks
vanilkový struk
šľahačka
hnedý cukor

postup

Ideálne na chladný jesenný večer. Chcete si na „tekutej maškrte" pochutnať ešte rýchlejšie? Do instantnej kávy Jacobs vysypte originálne korenie do kávy Škorica s príchuťou Rumu.
2.
Mlieko nalejeme do kastróla, pridáme džem, rum a za tepla miešame.
3.
Pozdĺžnu časť vanilkového struku dáme do hrnčeka a ešte chvíľu zahrievame.
4.
Kávu zalejeme pripraveným mliekom. Ozdobíme šľahačkou a posypeme hnedým cukrom. Chutí skvele s krehkými sušienkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Viladi256
13.1.2016 15:30 | |
+5 -0
a prečo to musí byť Jacobs ????? Nerobte z nás ko ko tov.....
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...