Pridať recept

Haruľa

4
porcie
65
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
zemiaky
500 g
údené mäso
200 g
tvrdý strúhaný syr
3 ks
vajce
5 PL
hladká múka
150 ml
olej
150 ml
mlieko
6 strúčikov
cesnaku
1 štipka
majoránka a rasca
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Zemiaky ošúpeme a nastrúhame na hrubom strúhadle. Primiešame k nim na kocky nakrájané údené mäso a strúhaný syr. Pridáme rozšľahané vajíčka, múku, olej mlieko, prelisovaný cesnak a všetky koreniny. Zmes poriadne premiešame.
 
2.
Zapekaciu misu alebo pekáč potrieme olejom, vlejeme doň zemiakovú zmes a vložíme ho do rúry. Pečieme pri teplote 200°C cca 45 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať