Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jablká plnené krémovým syrom

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
jablko
200 g
lučina
1 KL
mletá škorica
2 PL
med
1 hrsť
mandle

postup

1.
Jablká aj so šupkou umyjeme, osušíme a rozkrojíme napoly. Odstránime z nich jadrovníky a vnútro z nich vydlabeme. Uložíme ich do vymastenej zapekacej misy a vložíme do vyhriatej rúry na 180°C na cca 10 minút.
2.
Medzitým si v miske zmiešame Lučinu s orieškami, škoricou a medom. Touto plnkou naplníme jablká a opäť ich vložíme na chvíľu zapiecť do rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.