Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Vajíčkovo-zemiaková polievka

ingrediencie

1 kg
zemiak
2 ks
vajce
2 PL
múka
2 PL
olej
1 KL
mletá červená paprika
1 dl
voda
soľ
mleté čierne korenie
1 hrsť
petržlenová vňať
1 KL
rasca

postup

1.
Na oleji speníme múku a prilejeme vodu. Miešame, kým sa múčna zmes roztopí.
4.
Pridáme pomletú rascu, premiešame a pridáme záprašku.
7.
Na tanieri ozdobíme polievočku petržlenovou vňaťou. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.