Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Škoricové palacinky s jablkami

ingrediencie

150 g
špaldová hladká múka
180 ml
ryžové mlieko
2 ks
vajce
1 štipka
soľ
2 PL
citrónová šťava
2 ks
jablko
60 g
maslo
1 KL
mletá škorica

postup

2.
Jablká zbavíme kôstok a pridáme škoricu a citrónovú šťavu. Necháme odležať 15 minút.
3.
Maslo roztopíme a vylejeme cesto po častiach. Hneď pohádžeme jabĺčka (musíte byť ale rýchli, lebo cesto rýchle tuhne).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...