Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicovo-horčicová omáčka

ingrediencie

1 ks
tekvica hokkaido
1 KL
horčicové semienko
2 KL
olej
1 ks
cibuľa
1 PL
zázvor
1 KL
soľ
250 ml
voda
200 ml
rastlinná šľahačka
1 PL
ocot
1 ks
paprička čili

postup

1.
Tekvicu hokkaido umyjeme a vnútro/ dužinu s jadierkami dáme do hrnca. Jemne osolíme a zalejeme cca 250 ml vody. Varíme na jemnom ohni 15 minút. Zvyšok tekvice narežeme.
4.
Pridáme nakrájanú tekvicu na drobno a restujeme 10 minút-
5.
Potom podlejeme tekvicu vývarom z dužiny a dusíme pod pokrievkou do zmäknutia.
7.
Prilejeme zohriatu rastlinnú šľahačku a varíme ešte 5 minút. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.