Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicovo-horčicová omáčka

ingrediencie

1 ks
tekvica hokkaido
1 KL
horčicové semienko
2 KL
olej
1 ks
cibuľa
1 PL
zázvor
1 KL
soľ
250 ml
voda
200 ml
rastlinná šľahačka
1 PL
ocot
1 ks
paprička čili

postup

1.
Tekvicu hokkaido umyjeme a vnútro/ dužinu s jadierkami dáme do hrnca. Jemne osolíme a zalejeme cca 250 ml vody. Varíme na jemnom ohni 15 minút. Zvyšok tekvice narežeme.
4.
Pridáme nakrájanú tekvicu na drobno a restujeme 10 minút-
5.
Potom podlejeme tekvicu vývarom z dužiny a dusíme pod pokrievkou do zmäknutia.
7.
Prilejeme zohriatu rastlinnú šľahačku a varíme ešte 5 minút. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.