Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tekvicovo-horčicová omáčka

ingrediencie

1 ks
tekvica hokkaido
1 KL
horčicové semienko
2 KL
olej
1 ks
cibuľa
1 PL
zázvor
1 KL
soľ
250 ml
voda
200 ml
rastlinná šľahačka
1 PL
ocot
1 ks
paprička čili

postup

1.
Tekvicu hokkaido umyjeme a vnútro/ dužinu s jadierkami dáme do hrnca. Jemne osolíme a zalejeme cca 250 ml vody. Varíme na jemnom ohni 15 minút. Zvyšok tekvice narežeme.
4.
Pridáme nakrájanú tekvicu na drobno a restujeme 10 minút-
5.
Potom podlejeme tekvicu vývarom z dužiny a dusíme pod pokrievkou do zmäknutia.
7.
Prilejeme zohriatu rastlinnú šľahačku a varíme ešte 5 minút. Dosolíme a dokoreníme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.