Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové kúsky v hubovej omáčke

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
150 g
huby
100 ml
mlieko
2 ks
cibuľa
500 ml
mäsový vývar
1 PL
horčica
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
múka na zahustenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance, ktoré dochutíme horčicou. Cibuľu ošúpeme a nadrobno nasekáme spolu s očistenými hubami, ktoré nakrájame na väčšie kúsky.
2.
Mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Pridáme cibuľu, huby a všetko zalejeme vývarom. Zmes prikryjeme a na miernom ohni dusíme domäkka.
3.
Pred koncom dusenia pridáme trošku múky, aby sme zahustili omáčku, necháme ju prejsť varom a môžeme servírovať. K tomuto mäsu sa najlepšie hodí ryža a kyslé uhorky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.