Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové kúsky v hubovej omáčke

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
150 g
huby
100 ml
mlieko
2 ks
cibuľa
500 ml
mäsový vývar
1 PL
horčica
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
múka na zahustenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance, ktoré dochutíme horčicou. Cibuľu ošúpeme a nadrobno nasekáme spolu s očistenými hubami, ktoré nakrájame na väčšie kúsky.
2.
Mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Pridáme cibuľu, huby a všetko zalejeme vývarom. Zmes prikryjeme a na miernom ohni dusíme domäkka.
3.
Pred koncom dusenia pridáme trošku múky, aby sme zahustili omáčku, necháme ju prejsť varom a môžeme servírovať. K tomuto mäsu sa najlepšie hodí ryža a kyslé uhorky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
banánová roláda
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Najlepšie recepty na koláče a torty bez múky a lepku
Nemôžete pšeničnú múku zo zdravotných dôvodov? Máme pre vás 12 sladkých koláčov a tort bez múky. Múku v nich hravo...
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.