Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové kúsky v hubovej omáčke

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
150 g
huby
100 ml
mlieko
2 ks
cibuľa
500 ml
mäsový vývar
1 PL
horčica
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
múka na zahustenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance, ktoré dochutíme horčicou. Cibuľu ošúpeme a nadrobno nasekáme spolu s očistenými hubami, ktoré nakrájame na väčšie kúsky.
2.
Mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Pridáme cibuľu, huby a všetko zalejeme vývarom. Zmes prikryjeme a na miernom ohni dusíme domäkka.
3.
Pred koncom dusenia pridáme trošku múky, aby sme zahustili omáčku, necháme ju prejsť varom a môžeme servírovať. K tomuto mäsu sa najlepšie hodí ryža a kyslé uhorky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...