Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové kúsky v hubovej omáčke

4
porcie
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčové stehno
150 g
huby
100 ml
mlieko
2 ks
cibuľa
500 ml
mäsový vývar
1 PL
horčica
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
múka na zahustenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance, ktoré dochutíme horčicou. Cibuľu ošúpeme a nadrobno nasekáme spolu s očistenými hubami, ktoré nakrájame na väčšie kúsky.
2.
Mäso opečieme v panvici na rozpálenom oleji zo všetkých strán. Pridáme cibuľu, huby a všetko zalejeme vývarom. Zmes prikryjeme a na miernom ohni dusíme domäkka.
3.
Pred koncom dusenia pridáme trošku múky, aby sme zahustili omáčku, necháme ju prejsť varom a môžeme servírovať. K tomuto mäsu sa najlepšie hodí ryža a kyslé uhorky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.