Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cuketové rezance so syrom

2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
cuketa
2 strúčiky
cesnak
1 KL
bazalka
2 PL
olivový olej
150 g
tvrdý strúhaný syr
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Cukety umyjeme a pomocou škrabky z nich urobíme razance. Posypeme ich soľou a necháme odstáť. Nakoniec ich opatrne osušíme papierovou utierkou
2.
Prelisovaný cesnak zmiešame s olivovým olejom a bazalkou. Ochuteným olejom pokvapkáme rezance, primiešame strúhaný syr, soľ a mleté čierne korenie.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.