Cuketové rezance so syrom
2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
cuketa
2
strúčiky
cesnak
1
KL
bazalka
2
PL
olivový olej
150
g
tvrdý strúhaný syr
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Cukety umyjeme a pomocou škrabky z nich urobíme razance. Posypeme ich soľou a necháme odstáť. Nakoniec ich opatrne osušíme papierovou utierkou
2.
Prelisovaný cesnak zmiešame s olivovým olejom a bazalkou. Ochuteným olejom pokvapkáme rezance, primiešame strúhaný syr, soľ a mleté čierne korenie.
Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.
Odporúčané recepty
Vybrali sme pre vás
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:

gurmanka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.