Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krémová brokolicová polievka s bazalkovým tofu

4
porcie
22
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
brokolica
1 liter
zeleninový vývar
200 ml
kyslá smotana
180 g
Lunter tofu bazalkové
1 štipka
farebné korenie
1 ČL
olej
1 štipka
soľ

postup

Obľúbená chuť brokolice doplnené o bazalkové tofu. Jemná chuť, ktorá si vás získa.
1.
V pripravenom zeleninovom vývare uvarte do mäkka brokolicu. Potom mixérom rozmixujte, pridajte soľ, korenie a smotanu. Povarte 2 minúty.
2.
Na panvici s troškou oleja opražte tofu nakrájané na kocky, pridajte ich do pripravenej polievky a môžete servírovať
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...