Čokoládové tuffle v jahodovom poprašku
20
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
kvalitná horká čokoláda
100
g
mliečna čokoláda
1
PL
amaretto
125
g
syr Mascarpone
3
PL
sušené jahody
4
PL
práškový cukor
postup
1.
Do misky si rozlámeme obe čokolády a rozpustíme ich vo vodnom kúpeli. Necháme ich vychladnúť, v miske zatiaľ zmiešame mascarpone a likér. Postupne zašľaháme čokoládu. Zmes odložíme do chladničky stuhnúť.
2.
Potom pomocou malej lyžičky zo zmesi tvarujeme bonbóny vo veľkosti vlašské orecha. Sušené ovocie rozmixujeme s práškovým cukrom takmer na prach a v tejto zmesi bonbóny obaľujeme. Skladujeme ich v chladničke a tesne pred podávaním ich vyberieme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.