Pridať recept

Čokoládové tuffle v jahodovom poprašku

Čokoládové tuffle v jahodovom poprašku
Zdroj: dreamstime
20
porcií
90
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
kvalitná horká čokoláda
100 g
mliečna čokoláda
1 PL
amaretto
125 g
syr Mascarpone
3 PL
sušené jahody
4 PL
práškový cukor

postup

1.
Do misky si rozlámeme obe čokolády a rozpustíme ich vo vodnom kúpeli. Necháme ich vychladnúť, v miske zatiaľ zmiešame mascarpone a likér. Postupne zašľaháme čokoládu. Zmes odložíme do chladničky stuhnúť.
 
2.
Potom pomocou malej lyžičky zo zmesi tvarujeme bonbóny vo veľkosti vlašské orecha. Sušené ovocie rozmixujeme s práškovým cukrom takmer na prach a v tejto zmesi bonbóny obaľujeme. Skladujeme ich v chladničke a tesne pred podávaním ich vyberieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať