Mango tortička
4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
300
g
BeBe
50
g
rozpustené maslo
2
ks
zrelé mango
2
PL
citrónová šťava
100
g
kryštálový cukor
250
g
jemný tvaroh
150
g
smotana na šľahanie
20
g
prášková želatína
postup
1.
Želatínu pripravíme podľa návodu na obale. Keksy pomelieme na prach, zmiešame s maslom a zmes natlačíme na dno obručí tak, aby zostali čisté. Utlačíme lyžičkou.
2.
Tvaroh rozmixujeme na krém. Mango očistíme a spolu s citrónovou šťavou rozmixujeme na pyré. Pridáme cukor a zmes privedieme k varu. Odstavíme ju, želatínu zahrejeme a vmiešame ju k mangu. Keď je táto zmes chladná, postupne ju pridávame k tvarohu. Nakoniec vmiešame tuhú šľahačku.
3.
Mangovú zmes navrstvíme na sušienkový základ a tortičky uložíme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.