Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Panna cotta s melónom

4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 ml
smotana na šľahanie
15 g
prášková želatína
3 PL
voda
2 PL
práškový cukor
300 g
melón

postup

1.
Želatínu zalejeme vodou a odložíme nabok, aby stihla napučať. Smotanu s cukrom zohrejeme pod bod varu a odstavíme. Melón očistíme a nakrájame na malé kocky.
2.
Zo zohriatej smotany odlejeme do želatíny asi 3 lyžice a túto zmes necháme rozpustiť na ohni. Nesmie sa však variť. Keď sa želatína rozpustí, vmiešame ju do zvyšnej smotany.
3.
Smotanou naplníme poháre alebo misky a dezert uložíme stuhnúť do chladničky. Pred podávaním ho ozdobíme melónom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Káva
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.