Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Orechový brownies

8
porcií
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

180 g
vlašské orechy
75 g
polohrubá múka
1 ČL
kypriaceho prášku
40 g
práškový cukor
2 PL
kakao
100 ml
mlieka
100 g
maslo
80 g
čučoriedkový džem
100 g
ovocný džem
2 ks
vajcia

Na ozdobenie

1 ks
čokoládová poleva

postup

Orechová pochúťka na každý deň.
1.
V miske vymiešame žĺtky s práškovým cukrom. Pridáme k nim čučoriedkový džem, ovocný džem, kakao, polohrubú múku s kypriacim práškom a prilejeme 100ml mlieka. Primiešame aj pomleté vlašské orechy a z bielkov ušľahaný tuhý sneh.
2.
Pripravené cesto vložíme do menšej vymastenej a vysypanej formy. Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 170°C upečieme. (asi 35 minút)
3.
Upečený múčnik necháme vychladnúť. Polejeme rozpustenou čokoládovou polevou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.