Slaná pita s pórom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
lístkové cesto
50
dkg
pór
45
dkg
tvaroh
3
ks
vajce
1
PL
podravka
2
PL
strúhanka
1
strúčik
cesnaku
podľa chuti
soľ, korenie, bazalka
postup
Pór nakrájame na kolieska a uvaríme vo vode. Tvaroh roztlačíme, pridáme vajcia, strúhanku, podravku, korenie, nasekaný cesnak, bazalku a pór. Osolíme a premiešame. Cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu. Plech omastíme, obložíme cestom, pokladieme plnku a prikryjeme druhou časťou cesta. Pečieme pri teplote 250 °C asi 40 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.