Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Slaná pita s pórom

ingrediencie

1 balíček
lístkové cesto
50 dkg
pór
45 dkg
tvaroh
3 ks
vajce
1 PL
podravka
2 PL
strúhanka
1 strúčik
cesnak
podľa chuti
soľ, korenie, bazalka

postup

Pór nakrájame na kolieska a uvaríme vo vode. Tvaroh roztlačíme, pridáme vajcia, strúhanku, podravku, korenie, nasekaný cesnak, bazalku a pór. Osolíme a premiešame. Cesto rozvaľkáme na veľkosť plechu. Plech omastíme, obložíme cestom, pokladieme plnku a prikryjeme druhou časťou cesta. Pečieme pri teplote 250 °C asi 40 minút.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.