Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Zemiakové klobúčiky s mletým mäsom

ingrediencie

500 g
zemiak
400 g
bravčové mäso mleté
1 ks
cibuľa
4 strúčiky
cesnak
1 ks
vajce
soľ
mleté čierne korenie
tymian
mleté čili korenie
2 PL
olej

postup

Skvelé party jedlo :)
2.
Pridáme nasekanú cibuľu a cesnak, soľ, mleté čierne korenie, čili a tymian podľa chuti.
3.
Zemiaky očistíme a nakrájame na plátky. Dáme do misy, polejeme jemne olejom a posypeme tymianom. Premiešame a poukladáme na papier na pečenie. Na vrch každého zemiaku dáme kopček mletého mäsa.
4.
Pečieme 25 minút pri 220 stupňoch. Ak chcete, môžete po upečení posypať klobúčiky parmezánom a nechať ešte 3 minútky v rúre (syr sa krásne roztečie). Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.