Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Citrónovo-čučoriedkový špaldový koláč

ingrediencie

4 ks
vajce
3 PL
cukor
1/2 balíček
kypriaci prášok do pečiva
6 PL
špaldová hladká múka

Plnka

1 balíček
puding zlatý klas
3 PL
cukor
150 ml
citrónová šťava
300 ml
ryžové mlieko
kôra zo 6 citrónov

postup

2.
Pridáme múku zmiešanú s kypriacim práškom do pečiva a polovicu citrónovej kôry.
4.
Po upečení korpusu si urobíme plnku: Zlatý klas rozmiešame v ryžovom mlieku a pridáme cukor a druhú polovicu citrónovej kôry.
5.
Miešame, kým sa spraví hustý puding, Potom odstavíme.
6.
Upečený korpus potrieme čučoriedkovým džemom (nešetríme).
7.
A vylejeme citrónovo-vanilkovú plnku na čučoriedky. Rozotrieme a necháme vychladiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.