Pestrý cestovinový šalát
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
cestoviny
4
PL
olivový olej
250
g
zelená špargľa
250
g
cherry paradajky
Na polevu
150
g
syr Rokfort
2
PL
horčica
3
PL
vínny ocot
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie biele mleté
postup
1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode, opláchneme ich studenou vodou a polejeme olivovým olejom. Špargľu nad parou udusíme domäkka a spolu s koktailovými paradajkami pridáme k cestovinám. Necháme úplne vychladnúť.
2.
Suroviny na polevu vložíme do mixéra a rozmixujeme. So soľou narábame opatrne, lebo aj rokfort je slaný. Hotovú polevu jemne zmiešame so špargľovými cestovinami a do podávania schladíme. V horúci letný deň môžeme tento šalát podávať ako hlavné jedlo.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.