Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Burizonové gule

ingrediencie

300 g
kryštálový cukor
1 konzerva
sladené kondenzované mlieko
2 balíčky
neochutených burizonov
250 g
Hera

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
drobulka11
19.12.2016 15:50 | |
+4 -4
Jednoznačne celé maslo, nemá chyby.
Jochabet
19.12.2016 15:20 | |
+19 -7
Odporúčam postup trochu upraviť. Kým sa cukor karamelizuje, vedľa si treba zohriať salko a v ňom rozpustiť heru. Keď je karamel hotový, vyliať doň zohriate salko s rozpusteným maslom a všetko sa krásne spojí. Žiadne hrčky. Kým keď pridáte studené salko, v horúcom karamelizuje sa stiahne a môžu sa vytvoriť hrčky.
tofife3
27.5.2013 07:35 | |
+100 -7
Žiadna hera ani iné umelé rastlinné maslá- dávam jedine klasické maslo! Sú znamenité :-)
pajtas32
1.12.2015 20:27 | |
+39 -8
S masla kolko davate? Tiez by som radsej maslo dala
veverka78
16.12.2015 18:34 | |
+4 -9
Taky přemýlím spíš nad máslem a asi bych ho dala tak jako hery ;)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...