Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Burizonové gule

ingrediencie

300 g
kryštálový cukor
1 konzerva
sladené kondenzované mlieko
2 balíčky
neochutených burizonov
250 g
Hera

postup

1.
Do hrnca vysypeme cukor a dáme na šporák roztopiť na karamel.
2.
Po zhnednutí cukru na karamel, pomaly do hrnca vylejeme sladké Salko.
3.
Zamiešame, odstavíme zo šporáku a do zmesi pridáme na kúsky pokrájanú Heru a zamiešame do hladka.
4.
Neochutené burizony nasypeme do misky a vlejme karamelovú zmes, poriadne zamiešame a necháme vychladnúť 30-60 minút, aby sa nám potom dali dobre tvarovať guličky. A dáme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
alzbietka199
13.12.2017 16:56 | |
+36 -4
Chcem sa opýtať keď už mám zmes hotovú a aj vychladenú chcem robiť guličky ale nedajú sa mi spraviť lebo sa mi to rozpadá čo mám spraviť ... ďakujem
mishel77777
19.12.2017 16:51 | |
+19 -5
Lebo sa to nemá robiť ked to vychladne ale ešte teple 😀
kristina_kkq
2.11.2017 18:10 | |
+16 -11
Milujeme..... Úplne sa za tým ideme zabiť😍😍😍😍😍
drobulka11
19.12.2016 15:50 | |
+24 -9
Jednoznačne celé maslo, nemá chyby.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.