Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska fazuľová polievka

ingrediencie

250 g
biela fazuľa
50 g
ryža
1 PL
paradajkový pretlak
70 g
údený bôčik
1 PL
olej
1 kocka
bujón masox
podľa chuti
soľ
1 zväzok
petržlenová vňať

postup

1.
Fazuľu namočíme večer do litra vody. Na druhý deň ju uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali masoxovú kocku. Potom polovicu fazule vyberieme a s trochou nálevu ju rozmixujeme alebo prepasírujeme a dáme naspäť do polievky.
2.
Pridáme paradajkový pretlak a ryžu, ktorú uvaríme domäkka. Na oleji opečieme údený bôčik nakrájaný na malé kocky, primiešame posekanú petržlenovú vňať, podlejeme vodou a pridáme do polievky. Všetko chvíľu povaríme a podľa potreby dosolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?
pina colada
Leto ovládne Piña Colada
Leto ovládne Piña Colada
Jeden z najexotickejších letných drinkov inšpiruje k príprave nielen tekutých dobrôt.