Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska fazuľová polievka

ingrediencie

250 g
biela fazuľa
50 g
ryža
1 PL
paradajkový pretlak
70 g
údený bôčik
1 PL
olej
1 kocka
bujón masox
podľa chuti
soľ
1 zväzok
petržlenová vňať

postup

1.
Fazuľu namočíme večer do litra vody. Na druhý deň ju uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali masoxovú kocku. Potom polovicu fazule vyberieme a s trochou nálevu ju rozmixujeme alebo prepasírujeme a dáme naspäť do polievky.
2.
Pridáme paradajkový pretlak a ryžu, ktorú uvaríme domäkka. Na oleji opečieme údený bôčik nakrájaný na malé kocky, primiešame posekanú petržlenovú vňať, podlejeme vodou a pridáme do polievky. Všetko chvíľu povaríme a podľa potreby dosolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...