Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianska fazuľová polievka

ingrediencie

250 g
biela fazuľa
50 g
ryža
1 PL
paradajkový pretlak
70 g
údený bôčik
1 PL
olej
1 kocka
bujón masox
podľa chuti
soľ
1 zväzok
petržlenová vňať

postup

1.
Fazuľu namočíme večer do litra vody. Na druhý deň ju uvaríme vo vode, do ktorej sme pridali masoxovú kocku. Potom polovicu fazule vyberieme a s trochou nálevu ju rozmixujeme alebo prepasírujeme a dáme naspäť do polievky.
2.
Pridáme paradajkový pretlak a ryžu, ktorú uvaríme domäkka. Na oleji opečieme údený bôčik nakrájaný na malé kocky, primiešame posekanú petržlenovú vňať, podlejeme vodou a pridáme do polievky. Všetko chvíľu povaríme a podľa potreby dosolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.