Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kuracie rezance s hlávkovou kapustou

6
porcií
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia
1 hrsť
mandle
1 ks
kapusta
sójová omáčka
2 PL
olej
3 PL
med
1 ks
cibuľa
mrazený hrášok
mrazená kukurica
kari korenie

postup

1.
Pripravíme si všetky suroviny. Kuracie prsia nakrájame na rezance a osolíme.
2.
Za hrsť mandlí si opražíme na panvici. Nakrájame kapustu na pásiky bez tvrdých častí, cibuľu na kolieska a ešte prekrojíme.
3.
Do oleja rozohriateho na panvici pridáme med a popražíme do zlatista.
4.
Do horúceho medu dáme kuracie rezance, ktoré opekáme dovtedy, kým nadobudnú zlatistú farbu.
5.
Potom ho podlejeme trochou vody, pridáme kari korenie, sójovú omáčku a dusíme asi 20 minút, kým nezmäkne.
6.
Mäso občas premiešajte prípadne dolejte vodu ak je málo.
7.
Pridáme posekané a upražené mandle a kukuricu s hráškom a ešte asi 10 minút dusíme.
9.
Už nemusíte miešať, len prikryté necháme dusiť 5-8 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
helka2342
28.1.2013 21:55 | |
+2 -0
(y) :)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.