Pridať recept

Nátierka z údenej makrely

ingrediencie

1/2 ks
údená makrela
1/4 ks
maslo
1 ks
uvarené vajce natvrdo
horčica
soľ
mleté čierne korenie
1 ks
tavený syr
2 PL
kyslá smotana
2 PL
tatárska omáčka
citrónová šťava

postup

1.
Z makrely stiahneme kožu, vykostíme ju a mäso natrháme na kúsky.
 
2.
Pridáme maslo, nadrobno postrúhané vajce a trošku horčice. Premiešame. Pridáme syr, smotanu a tatársku omáčku.
3.
Dochutíme soľou, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Hummus
Dokonalý hummus od A po Z
Tipy ako pripraviť ten najlepší hummus. Domáci bude chutiť presne tak, ako si vy sami predstavujete a to za zlomok...
Pečená cuketová nátierka na zimu
Zavarte si túto chutnú cuketovú nátierku na zimné mesiace
Ďalší chutný spôsob, ako preniesť kúsok leta do chladného, zimného obdobia.
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či
10 receptov na najobľúbenejšie nátierky priamo od pani kuchárky: Výborné na víkendové raňajky, olovrant či na chlebíčky pre návštevu
Recepty na legendárne nátierky priamo od pani kuchárky zo školskej jedálne. Niektoré z nich sme nejedli roky,...
Vlašská nátierka
Tento recept dnes už robí málokto: VLAŠSKÁ NÁTIERKA na môj spôsob, retro pochúťka na chlebíčky
Vlašská nátierka na raňajky alebo aj ako základ pohostenia pre návštevu.
Špenát je super! Zelená nátierka pre vaše zdravie
Špenát vykupujem na trhoch vo veľkom. Čerstvé listy chrúmem k polievkam, k obedu len tak. Tuhá a krásna...
Vajicko bryndza natierka s ligurcekom
Skvelá raňajková nátierka z bryndze a vajíčka od Henriety
Tentokrát pre vás Henrieta pripravila výbornú zdravú nátierku z bryndze a vajíčka.