Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Reďkovkový šalát

ingrediencie

250 g
reďkovka
1 PL
nízkotučný syr
soľ
korenie
1 PL
jarná cibuľka

postup

Do misy nastrúhame na plátky 250 g očistenej reďkovky. Zmiešame 1 PL nízkotučného čerstvého syra, osolíme, okoreníme a primiešame 1 PL jarnej cibuľky. Servírujeme s celozrnným pečivom (40 g).
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...