Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Plnený bravčový bôčik

ingrediencie

bravčový bôčik
vajce
slanina
cibuľa
brokolica
sterilizovaná kápia
pór
olej
grilovacie korenie
vývar
cesnaková pasta

postup

1.
Pripravíme si suroviny: bôčik (narezaný z jednej strany, aby sa vytvorila kapsa), cibuľu, slaninu, vajíčka, pór, brokolicu a kápiu.
2.
Pripravíme si redšiu praženicu - osmažíme slaninu, cibuľu, pridáme vajíčka. Nesolíme. Pridáme zeleninu: pór, brokolicu a kápiu.
3.
Zmesou naplníme bôčik a zašijeme niťou. Preložíme ho na pekáč.
4.
Medzitým si pripravíme marinádu z grilovacieho korenia a oleja. Bôčik natrieme marinádou, podlejeme vývarom, zakryjeme druhým plechom a dáme ho piecť na 250 stupňov, 30 minút. Potom teplotu znížime na 175 stupňov, 60 minút. Počas pečenia dávame pozor, aby nám neprihorel, takže ho polievame a podlievame vývarom.
5.
Nakoniec navrch natrieme cesnakovú pastu a zapečieme. Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.