Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Plnený bravčový bôčik

ingrediencie

bravčový bôčik
vajce
slanina
cibuľa
brokolica
sterilizovaná kápia
pór
olej
grilovacie korenie
vývar
cesnaková pasta

postup

1.
Pripravíme si suroviny: bôčik (narezaný z jednej strany, aby sa vytvorila kapsa), cibuľu, slaninu, vajíčka, pór, brokolicu a kápiu.
2.
Pripravíme si redšiu praženicu - osmažíme slaninu, cibuľu, pridáme vajíčka. Nesolíme. Pridáme zeleninu: pór, brokolicu a kápiu.
3.
Zmesou naplníme bôčik a zašijeme niťou. Preložíme ho na pekáč.
4.
Medzitým si pripravíme marinádu z grilovacieho korenia a oleja. Bôčik natrieme marinádou, podlejeme vývarom, zakryjeme druhým plechom a dáme ho piecť na 250 stupňov, 30 minút. Potom teplotu znížime na 175 stupňov, 60 minút. Počas pečenia dávame pozor, aby nám neprihorel, takže ho polievame a podlievame vývarom.
5.
Nakoniec navrch natrieme cesnakovú pastu a zapečieme. Podávame s ryžou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?