Pridať recept

Odpaľované venčeky

ingrediencie

3,75 dl
voda
150 g
palmarín
300 g
hladká múka
1 štipka
soľ
6 ks
vajce

Plnka

430 ml
mlieko
1 balíček
Zlatý klas
podľa chuti
cukor
podľa chuti
maslo

postup

1.

Cesto: Všetko dať variť. Rýchlo miešať, aby neprihorelo. Potom primiešame 6 vajec. Cez vrecko urobíme venčeky a dáme upiecť. Rúru počas pečenia neotvárať!!

 
2.

Plnka: Z mlieka a zlatého klasu uvaríme puding. Necháme vychladnúť. Do vychladnutého pudingu pridáme maslo s cukrom.

3.

Venčeky prekrojíme a naplníme krémom. Posypeme práškovým cukrom. Ja na to robím ružovú cukrovú polevu (práškový cukor, bielko, červené potravinárske farbivo - vymiešať).

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
amanda002
29.11.2013 22:47 | |
+23 -3
je to viborne ako s cukrarne (y)
minka17355
4.11.2013 17:21 | |
+27 -15
ahoj mne sa to nejak nedari robim prilis mastne a nenafukne se to odp.diki
Anonymný nick
18.1.2015 13:22 | |
+7 -5
Aj mne sa to stalo, nenafúkli sa.. prečo asi..(?)
Anonymný nick
29.1.2016 20:40 | |
+19 -6
ahoj...ruru prvych 10 min pecenia netreba otvarat :) a hlavne treba dat na spodok rury hrniec s vodou alebo aspon na plech kde su nastriekane venceky naliat vodu....lebo prave ta voda (para) sposobuje ze su nafuknute buclate ;)
saskia7111
29.10.2013 21:46 | |
+94 -31
ahoj chcem sa spytat na kolko stupnou sa to pecie v rure???diki
Podobné články
Odpaľované venčeky
Milované venčeky z odpaľovaného cesta: Krásne nafúknuté a plné krému, vďaka tomuto receptu sa vždy podaria (recepty)
Vianočné pečenie je v plnom prúde a my sme si dnes pre vás pripravili výber chutných venčekov z odpaľovaného...
Éclairs
Báječné truhličky s delikátnym krémom: Vyskúšajte vynikajúce domáce Éclairs
Odpaľované cesto s chrumkavým povrchom, domáci vanilkový krém zjemnený čerstvou šľahačkou a korunka z tmavej čokolády.
Báječné karamelové rezy: Poctivý krém medzi plátmi odpaľovaného cesta
Báječné karamelové rezy: Poctivý krém medzi plátmi odpaľovaného cesta
Tieto rezy sa hodia na sviatok i všedný deň. Sú fantasticky karamelové!
Veterníky
Ako na perfektné veterníky ako z cukrárne: Pripravte si doma najobľúbenejší slovenský zákusok
Netrúfne si na ne každý, ale práve preto odkrývajú naše cukrárske kvality. Veterníky sú kráľmi našich...
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
Robíte to aj vy? Tak pozor, prečo by sa surové cesto nemalo jesť? Nejde o vajcia!
A čo vy? Ochutnávate surové cesto počas vianočného pečenia? Toto je dôvod, prečo by ste tak už nemali robiť!