Pridať recept

Oriešok v čokoláde

70
porcií
100
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
palmarín
100 g
práškový cukor
1 ks
vanilínový cukor
2 PL
kakao
75 g
polohrubá múka
250 g
maizena
1 KL
škorica
1 balíček
lieskové oriešky

postup

1.
Všetky suroviny zmiešame dokopy (môžme aj mixérom) a vyformujeme guľôčky veľkosti menšej ako vlašský orech. Do každej guľôčky vložíme lieskový orech a sformujeme do guľôčky.
 
2.
Kladieme ich na vymastený a múkou vysypaný plech a od seba lebo guľôčky nám trocha podkysnú. Pečieme cca 15 minút 180°C.
3.
Upečené môžme poprášiť práškovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať