Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kávový krém z karamelizovaného salka

ingrediencie

1 ks
Salko
200 g
maslo
100 g
práškový cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
žĺtok
1 PL
mletá zrnková káva
1 KL
želatína

postup

Salko uvaríme vo vodnom kúpeli asi 2 hodiny a necháme vychladnúť. Maslo vymiešame s práškovým a vanilkovým cukrom. Z kávy uvaríme silný extrakt. Do teplého zamiešame želatínu, premiešame a necháme vychladnúť. Do masla pridáme salko a vývar z kávy. Premiešame, pridáme žĺtok a vymiešame hladký krém.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.