Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečený kapor PIVČÁK

1
porcia
31
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
kapor
1 dl
Steiger, 11 stupňové pivo
1 ks
cesnak
1 ks
cibuľa malá
1 ks
bielok
2 ČL
múka cícerová
trochu
maslo
podľa chuti
šťava citrónová
1 ČL
adžika
trochu
soľ morská

postup

2.
Kapra trošku osolíme, ponatierame celého cesnakom, pokvapkáme dobre citrónovou šťavou, celého okoreníme 2/3 ČL Adžiky.
5.
Cibuľu nakrájame na tenké kolieska, strúčik cesnaku na tenké plátky.
6.
Maslo trošku rozohrejeme a kapra na ňom opražíme z každej strany jednu minútu.
7.
Cibuľu aj cesnak rozložíme na maslo, naň dáme opraženého kapra, podlejeme pivom, pridáme citrónovú šťavu, okoreníme 1/3 ČL Adžiky a dáme piecť prikryté alobalom na 20 minút.
8.
Kapra podávame spolu s omáčkou. Ako príloha sa hodia varené zemiaky, ryža Natural alebo tmavý, celozrnný chlieb, pečivo. Želám príjemno zážitkové pochutnanie!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...