Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové mäso na hubách

ingrediencie

bravčové pliecko
cibuľa
olej
soľ
hladká múka
mleté čierne korenie
dlhozrnná ryža
huby

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne trochu naklepeme, osolíme a jemne pokoreníme. Obalíme v hladkej múke a opražíme z oboch strán na rozpálenom oleji.
2.
Olej z výpeku dáme do hrnca, necháme riadne zohriať a potom do neho vložíme na jemno pokrájanú cibuľku. Necháme smažiť asi 5 minút a pridáme huby aj s vodou, premiešame a vložíme mäso. Zalejeme vlažnou vodou. Dusíme asi 1 hodinu, kým mäso nie je mäkké.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?