Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané podkovičky z kapra

ingrediencie

1 ks
kapor pitvaný
2 ks
vajce
10 PL
strúhanka
5 PL
hladká múka
300 ml
mlieko
1 KL
soľ

postup

Kapor je vhodný k štedrovečernému stolu.
1.
Vypitvaného kapra nakrájame na podkovičky. Namočíme ho do mlieka, aby stratil rybací zápach.
2.
Potom postupne obaľujeme v hladkej múke, vajci a v strúhanke.
3.
Potom rybu vyprážame na panvici v rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?