Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané podkovičky z kapra

ingrediencie

1 ks
kapor pitvaný
2 ks
vajce
10 PL
strúhanka
5 PL
hladká múka
300 ml
mlieko
1 KL
soľ

postup

Kapor je vhodný k štedrovečernému stolu.
1.
Vypitvaného kapra nakrájame na podkovičky. Namočíme ho do mlieka, aby stratil rybací zápach.
2.
Potom postupne obaľujeme v hladkej múke, vajci a v strúhanke.
3.
Potom rybu vyprážame na panvici v rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...