Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážané podkovičky z kapra

ingrediencie

1 ks
kapor pitvaný
2 ks
vajce
10 PL
strúhanka
5 PL
hladká múka
300 ml
mlieko
1 KL
soľ

postup

Kapor je vhodný k štedrovečernému stolu.
1.
Vypitvaného kapra nakrájame na podkovičky. Namočíme ho do mlieka, aby stratil rybací zápach.
2.
Potom postupne obaľujeme v hladkej múke, vajci a v strúhanke.
3.
Potom rybu vyprážame na panvici v rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivky
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Video: 8 liečivých benefitov, ukrytých v sladkých slivkách
Slivky nielenže skvelo chutia, ale sú nabité vitamínmi a minerálmi, upravujú krvný tlak, pomáhajú s trávením a majú...
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.