Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový brownie z tofu

10
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
Tofu biele Lunter
100 g
tmavá čokoláda
3 PL
maslo
3 ks
vajce
5 PL
med
1 hrsť
sekané orechy
1 ČL
instantná káva
1 podľa chuti
kakao na posypanie

postup

Čokoládovým brownie spríjemníte posedenie pri káve s rodinou a priateľmi.
1.
Čokoládu nasekáme a rozpustíme v miske nad horúcim vodným kúpeľom spolu s maslom.
2.
V mixéri rozmixujeme tofu, vajcia, med a kávu, zmes preložíme do misy, kde ju dôkladne zmiešame s rozpustenou čokoládou a nasekanými orechmi. Cesto vylejeme na menšiu štvorcovú formu vystlanú papierom na pečenie.
3.
Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 40 minút.
4.
Po upečení koláč necháme vychladnúť vo forme. Pred podávaním ho posypeme kakaom a nakrájame na štvorce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...