Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládový brownie z tofu

10
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
Tofu biele Lunter
100 g
tmavá čokoláda
3 PL
maslo
3 ks
vajce
5 PL
med
1 hrsť
sekané orechy
1 ČL
instantná káva
1 podľa chuti
kakao na posypanie

postup

Čokoládovým brownie spríjemníte posedenie pri káve s rodinou a priateľmi.
1.
Čokoládu nasekáme a rozpustíme v miske nad horúcim vodným kúpeľom spolu s maslom.
2.
V mixéri rozmixujeme tofu, vajcia, med a kávu, zmes preložíme do misy, kde ju dôkladne zmiešame s rozpustenou čokoládou a nasekanými orechmi. Cesto vylejeme na menšiu štvorcovú formu vystlanú papierom na pečenie.
3.
Pečieme v rúre vyhriatej na 180 °C približne 40 minút.
4.
Po upečení koláč necháme vychladnúť vo forme. Pred podávaním ho posypeme kakaom a nakrájame na štvorce.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.