Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bebe čokoládky

40
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
Cera
250 g
Bebe puding
100 g
holandské kakao
300 g
práškový cukor
2 PL
maizena

postup

1.
Margarín rozpustíme v kastróle vo vodnom kúpely.
2.
Ostatné veci dáme do misky, dobre spolu premiesime a pridáme do kastróla s rozpusteným margarínom.
3.
Dáme to na sporák a na miernom ohni za stáleho miešania zmes rozpustíme a povaríme.
4.
Toto potom ponalievame do silikónových menších formičiek. Moja babka používala plastové obaly od vajec. Vtedy ešte silikon nebol. Dobre sa to z nich vyklápalo a ja to robím z časti doteraz. Najprv je dobré si naliat do formičky trošku, potom pridať plnku a potom doliať hmotu až po okraj formičky. Ako plnku môžete použiť višne na noc namočené v rume alebo pomleté orechy s cukrom zmiešané s rumom a trochou mlieka aby vznikla z toho lepkavá hustá zmes. Hotové to dáme do chladu stuhnúť
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...