Pridať recept

Krkovička na cibuli

4
porcie
90
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
bravčová krkovička
1 KL
soľ
1 KL
mleté čierne korenie
1 KL
korenie na pečené mäso
3 ks
cibuľa
1 PL
cibuľová pasta
trochu
olej
trochu
mäsový vývar
2 PL
hladká múka

postup

1.
Cibule ošúpeme, nakrájame na väčšie pásiky a opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji. Dochutíme ich soľou, korením a necháme vychladnúť.
 
2.
Krkovičku nakrájame na plátky, dochutíme ich soľou, korením a potrieme cesnakovou pastou. Mäso opečieme zo všetkých strán, vyberieme ho na plech aj s výpekom, zasypeme cibuľou, zalejeme vývarom a vložíme piecť do vyhriatej rúry.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Pomaly pečená krkovička
Nedeľný obed: Už ste skúšali pomaly pečenú krkovičku?
Obľúbená krkovička v delikátnej podobe. Voňavé mäsko, pomaly pečené v rúre spolu s pomarančovou kôrou...
Krkovička na nedeľu 5x inak
Nedeľná krkovička na 5 spôsobov
Rozmýšľate, čo urobiť s pekným rezom krkovičky?
Vepřo knedlo zelo
Ako pripraviť tradičné Vepřo-knedlo-zelo
Česká klasika, ktorú milujeme aj my na Slovensku.
Šťavnatá krkovička v najobľúbenejších receptoch. Bohatý výber a vždy perfektná chuť!
Šťavnatá krkovička v najobľúbenejších receptoch. Bohatý výber a vždy perfektná chuť!
Chutné, šťavnaté a mimoriadne obľúbené recepty z milovanej krkovičky.
Pečená krkovička na víne
Šťavnatá porcia pre labužníkov: Bravčová krkovička na víne
Výborný recept na bravčovú krkovičku na víne.