Krkovička na cibuli
4
porcie
90
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
700
g
bravčová krkovička
1
KL
soľ
1
KL
mleté čierne korenie
1
KL
korenie na pečené mäso
3
ks
cibuľa
1
PL
cibuľová pasta
trochu
olej
trochu
mäsový vývar
2
PL
hladká múka
postup
1.
Cibule ošúpeme, nakrájame na väčšie pásiky a opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji. Dochutíme ich soľou, korením a necháme vychladnúť.
2.
Krkovičku nakrájame na plátky, dochutíme ich soľou, korením a potrieme cesnakovou pastou. Mäso opečieme zo všetkých strán, vyberieme ho na plech aj s výpekom, zasypeme cibuľou, zalejeme vývarom a vložíme piecť do vyhriatej rúry.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.