Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená krkovička na pive

4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčová krkovička
1 PL
korenie na pečené mäso
1/2 KL
rasca
130 ml
svetlé pivo
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a rozdelíme na 4 časti. Rezne dochutíme soľou, korením a prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Opečené mäso vyberieme na plech, posypeme ich korením, rascou, paprikou, podlejeme vývarom, polovicou piva a vložíme piecť do rúry. Pri teplote 200°C pečieme.
3.
Po 20 minútach mäso podlejeme zvyšným pivom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.