Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečená krkovička na pive

4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
bravčová krkovička
1 PL
korenie na pečené mäso
1/2 KL
rasca
130 ml
svetlé pivo
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
trochu
olej

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a rozdelíme na 4 časti. Rezne dochutíme soľou, korením a prudko opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Opečené mäso vyberieme na plech, posypeme ich korením, rascou, paprikou, podlejeme vývarom, polovicou piva a vložíme piecť do rúry. Pri teplote 200°C pečieme.
3.
Po 20 minútach mäso podlejeme zvyšným pivom a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?