Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kokosky v čokoláde

20
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
puding Sladký moment Dr.Oetker
1 ks
vanilkový cukor Dr.Oetker
150 ml
mlieko
2 PL
med
1 ks
čokoládová poleva Dr.Oetker
50 g
strúhaný kokos

postup

Veľmi jednoduchá a rýchla príprava bez varenia, či pečenia. Zároveň chutné, plné kokosu a čokolády.
2.
Puding pripravíme podľa návodu. Pridáme cukor, med a kokos.
3.
Dobre zamiešame. Môžeme tvarovať guličky alebo iné tvary. Ja som zmes vtláčala do silikónovej formy na ľad.
5.
Polevu som roztopila v mikrovlnke a namáčala v nej kokosky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...