Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kokosky v čokoláde

20
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
puding Sladký moment Dr.Oetker
1 ks
vanilkový cukor Dr.Oetker
150 ml
mlieko
2 PL
med
1 ks
čokoládová poleva Dr.Oetker
50 g
strúhaný kokos

postup

Veľmi jednoduchá a rýchla príprava bez varenia, či pečenia. Zároveň chutné, plné kokosu a čokolády.
2.
Puding pripravíme podľa návodu. Pridáme cukor, med a kokos.
3.
Dobre zamiešame. Môžeme tvarovať guličky alebo iné tvary. Ja som zmes vtláčala do silikónovej formy na ľad.
5.
Polevu som roztopila v mikrovlnke a namáčala v nej kokosky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...