Pridať recept

Karamelové veterníky

10
porcií
180
minút
vysoká
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
venčeky Dr Oetker
250 ml
voda
3 ks
vajcia
125 g
tuk

plnka

1 ks
Krémová náplň dr.Oetker
200 ml
mlieko
3 PL
cukor práškový
2 ks
šľahačka v prášku Dr Oetker
300 ml
mlieko

Karamel do šľahačky

200 g
kryštálový cukor

poťahovanie

2 ks
fondán Dr Oetker

postup

Karamelové veterníky sú moje obľúbené zákusky na sviatočné chvíle.
1.
Cesto na venčeky pripravíme podľa návodu a na plech striekame väčšie veterníky a pečieme na 200°C.Po vychladnutí prerežeme a plníme dvojakou šľahačkou.
 
2.
Prvá šľahačka je krémová náplň vyšľahaná s bielou šľahačkou,na to striekame karamelovú šľahačku.
3.
Nakoniec prerezané vršky potiahneme do fondánu,ktorý pripravíme podľa návodu a priložíme.Dáme do chladu. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Mária916
30.10.2020 18:14 | |
+0 -0
Tak toto vôbec nepovažujem za recept ,to si môžem zájsť do obchodu a kúpiť polotovar,čítať ma učili v prvej triede vymazala by som to hneď
Anonymný nick
31.1.2016 18:08 | |
+3 -3
Podľa návodu, pripravíme podľa návodu, žiadny popis nič.... otras recept, vymazala by som ho hneď.... A varte podľa návodu!!
Anonymný nick
28.2.2021 08:24 | |
+0 -0
Noo tento recept tu fakt nemá čo hľadať... 🤨