Pridať recept

Hovädzí guláš s rozmarínom

ingrediencie

400 g
hovädzie mäso zo stehna
3 ks
cibuľa
4 PL
paradajkový pretlak
3 strúčiky
cesnaku
podľa chuti
gulášové korenie
PL
masť
trochu
soľ
podľa chuti
rozmarín

postup

1.

Na drobno nakrájame cibuľu, ktorú speníme na masti v stredne veľkom hrnci.

 
2.

Pridáme na kocky nakrájané mäso, cesnak, pretlak a spolu popražíme. 

3.

Podlejeme vodou, pridáme gulášové korenie, soľ a dusíme do mäkka pod pokrievkou. Mäkkosť mäsa závisí od veku mäsa, preto dusíme minimálne hodinu a viac.

4.

Nakoniec dochutíme rozmarínom a ešte chvíľku povaríme.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať